Propertiespain on erikoistunut Benahavísin alueeseen. Propertiespain välittää myös muiden asuntovälittäjien asuntoja. Kun etsit asuntoa monipuolisesta Benahavísista, niin sinun ei tarvitse asioida muiden välittäjien kuin Propertiespainin kanssa. 

Benahavís on monipuolinen alue aurinkorannikolla. Myynnissä on asuntoja kylältä, golfkentän läheltä, maaseudulta sekä aidatuilta ja vartioiduilta asuinalueilta. Etsitpä kerros-, rivi-, erillistaloa, omakotitaloa, maatilaa tai uudisrakennusta Benahavísista, kerromme mielellämme lisää ja autamme käytännön asioiden järjestämisessä.

Asunnon tai kiinteistön ostaminen Espanjasta eroaa asuntokaupasta Suomessa. Espanjassa kerros- ja rivitaloasunnot ovat kiinteistöjä. Kun kiinnostut Propertiespainin välittämistä asunnoista, saat meiltä tarkempaa tietoa asunnoista ja kaupanteosta sekä mitä muuttovalmiin tai rakenteilla olevan asunnon ostaminen käytännössä tarkoittaa.

Asuntokauppaan Espanjassa liittyy monia sivukuluja. Asunnoista maksetaan IVA (arvonlisävero), joka on 10 % asunnon hinnasta. Uusista asunnoista maksetaan lisäksi myös leimavero 1,5 %. Lisäksi sinun täytyy varautua muun muassa notaarin palkkioon, välityspalkkioon, asunnon rekisteröintimaksuun sekä sähkö- ja vesisopimuksiin. Hyvä näppituntuma on varautua muihin kuluihin lisäämällä noin 15 % kauppahinnasta asunnon hintaan.

Meillä on omakohtaista kokemusta asuntokaupasta Espanjassa. Neuvomme käytännön asioissa ja kaupantekoon voimme suositella espanjan, englannin tai suomenkielistä juristia.