Benahavíksen asuinalueet

La Zagaleta

La Zagaleta on yksi Euroopan arvokkaimmista asuinalueista. Vain alueelta asunnon omistavat ja heidän vieraansa pääsevät La Zagaletaan. Alueella on ympärivuorokautinen vartiointi, kaksi yksityistä golfkenttää, ratsastuskeskus, kaksi klubia ja helikopterikenttä.

El Madroñal

El Madroñal on ensimmäisiä Aurinkorannikon luksusalueita. Alue sijaitsee lähellä Puerto Banusta ja sieltä on upeat näkymät Gibraltarille ja Marbellaan. Alue on Rondan tien varrella lähellä La Zagaletaa.

La Heredia

La Heredia on värikäs andalucialainen kyläyhteisö asuntoineen ja taloineen. Alueelta löytyy baari ja muutama herkkukauppa. La Heredia on vuoren rinteellä Rondan tien varrella lähellä San Pedro de Alcantaraa.

La Quinta

La Quinta Golf on Benahavísin ja Marbellan rajalla lähellä Puerto Banusta. Alue on rakennettu golfkentän ympärille. La Quintan asunnot ovat ylellisiä ja alueella on viiden tähden hotelli, kylpylä, kolme ravintolaa ja monia urheilumahdollisuuksia.

Los Almendros

Los Almendrosista ajat meren rannalle viidessä minuutissa. Alue on Sierra de las Nievesin juurella lähellä San Pedro de Alcantaraa. Näkymät rannikolle ja merelle ovat upeat. Alueen asunnot ovat uudehkoja omakoti-, kerros- ja rivitaloja.

Los Arqueros

Jyrkille vuoristorinteille sijoittuva Los Arqueros tarjoaa asukkaille ja golfareille huikeat näkymät Välimerelle. Los Arqueros Golf & Country Club avattiin vuonna 1991. Alueen uudet kerrostaloasunnot ja omakotitalot houkuttelevat alueelle uusia asukkaita. Meren rannalle on alle 10 minuutin ajomatka.

Marbella Club Golf

Marbella Club Golf Resortin rauhalliselta alueelta löytyy tontteja ja omakotitaloja. Kauniit maisemat lumoavat. Alueella on myös Monte Mayorin linnan rauniot ja kuuluisa ratsastuskeskus.

Monte Halcones

Monte Halconesin asukkaat nauttivat näköaloista Välimerelle, Gibraltarille ja Afrikan rannikolle. Golfareille on tarjolla kolme kenttää. Alueella on muun muassa ostoskeskus, ravintoloita, pankki, kauppa, pesula ja kampaaja. Meren rannalle on kymmenen minuutin ajomatka.

Monte Mayor

Montemayor on yksi Aurinkorannikon kaunneimista alueista Monte Mayor -vuoren kupeessa. Upeat maisemat Gibraltarilta Marbellaan hurmasivat jo maurit rakentamaan tukikohdan alueelle. Monte Mayorista löydät luksusasuntoja, omakotitaloja ja tontteja.

Los Flamingos

Los Flamingosin sijainti, ympäristö, palvelut, maisemat golfkentille, järvelle ja Välimerelle ovat hurmanneet monet asunnonostajat. Viiden tähden Villa Padierna Hotelli ja kylpylä on palkittu Euroopassa ja maailmalla hotellien rankingissä.

El Capitan

El Capitan on uudehko, aidattu asuinalue muutaman minuutin ajomatkan päässä Benahavísin kylän palveluista, meren rannalta ja Puerto Banuksesta. Alueelta on huikeat näkymät Aurinkorannikolle ja Välimerelle.

La Alqueria

La Alqueria on rauhallinen alue Benahavísin kylään johtavan tien varrella. Lyhyt ajomatka kylälle, rannalle, Marbellaan ja Esteponaan houkuttelevat asukkaita tälle hyvän sijainnin alueelle.